Naši klijenti o nama

Naši klijenti o nama…

 

21. Avgust, 2019

Saradnja sa Volvox-om je izuzetna, u vezi svakog problema nadjemo uvek adekvatno kompromisno rešenje, tako da se može reći da je saradndja besprekorna. Relper je koncipiran da se sa minimalnim trošenjem vremena postigne pun efekat u postavljanju oglasa,  Tehnička podrška, kao i ceo tim Volvox-a zaslužuju sve pohvale zbog svoje susretljivosti i efikasnosti u rešavanju svakog problema.

Njihove usluge sam preporučila svim svojim kolegama sa kojima saradjujem iz više razloga – pre svega zbog uštede oko izrade sajta i načina plaćanja celog tog paketa, kao i zbog ljubaznosti i susretljivosti, a i strpljenja koje su imali prilikom saradnje sa mojom agencijom prilikom samog počinjanja i zahvalna sam na tome.

Sve pohvale i puno uspeha u daljem radu.

Agencija za nekretnine Univerzal 018, Niš

25. Jul, 2019.

Imao sam sreće da sam se pri prvom kontaktu sa portalima za internet prezentaciju nekretnina upoznao za RELPER  programom firme VOLVOX,i to mi je olakšalo poslovanje u tolikoj meri,da se pitam kako se uopšte radilo dok nije bilo Relpera.Nešto slično kao što se sada pitamo kako se ranije poslovalo bez mobilnog telefona,a ja to najbolje znam jer pamtim ta vremena. Saradnja sa timom Volvoxa je izuzetno korektna i tim je  stručan i susretljiv. Na svako   moje pitanje,odgovor je stizao brzo što je jako važno u poslu koji radimo.Tim Volvoxa je spreman da sasluša svaki predlog korsnika koji bi bio u funkciji unapređenja Relpera, Naročito sam zadovoljan što Relper prihvata 360 REAL VIRTUAL TOUR  prezentaciju nekretnina,budući da naša agencija sve nekretnine prezentuje u tom formatu. Imajući u vidu moje godine života i staža kao i poslovno iskustvo,da bih nekoga preporučio mora da zadovolji u potpunosi sve kriterijume poslovanja, a tim Volvox-a kao i sam program su baš to, te ih toplo preporučujem svim budućim korisnicima.

Biarh agencija za nekretnine, Novi Sad

09. Jul, 2019.

Što se saradnje i komunikacije sa timom Volvox-a tiče, ona je besprekorna. Uvek se bez ikakvih problema sve brzo dogovorimo i nađemo rešenje na obostrano zadovoljstvo. Problemi koji iskrsnu  brzo se reše, tako da je efikasnost na najvišem mogućem nivou, uvek treba imati strpljenja i razumevanja da se neke stvari ne mogu rešiti sad i odmah. Ljubazni, spremni da pomognu, i imaju strpljenja da saslušaju sve naše zahteve, kojih uvek ima i previše. Program Relper, koristimo od samog početka i mnogo nam je pomogao, da i mi sami budemo efikasniji i bolji po pitanju zahteva naših klijenata. Veoma brza i precizna pretraga baze podataka nam omogućava da na najbži i najlakši mogući način pronađemo najbolju ponudu za naše klijente i samim tim ostvarimo dobru saradnju, jer niko ne voli da čeka pola sata da se učita neki podatak. Velika ušteda vremena, jer se programu može pristupiti u bilo kom trenutku(jedino bi bilo dobro da ima i mobilna aplikacija ili da bude prilagođen za mobilne uređaje:-), ali i ovako je dobro) i samim tim doći do informacija direktno na terenu. Na osnovu gore navedenog, izuzetno smo zadovoljni kako programom, tako i timom Volvox-a, i uvek ćemo vas rado preporučiti, kao što smo radili do sada.

Status nekretnine, Novi Sad

14. septembar, 2017.

“Želim da izrazim izuzetno zadovoljstvo saradnjom i komunikacijom sa timom VOLVOX, vašom ljubaznošću, brzinom i efikasnošću, kao i spremnošću da uvek izađete u susret našim zahtevima. U komunikaciji sa svakim članom tima VOLVOX, sam osetila srdačnost i iskrenu želju da pomognete, što se danas retko sreće. Kao novoj otvorenoj Agenciji za nekretnine ste puno pomogli u svakom pogledu, a pre svega u ekonomskom. Naime, vaši popusti pri zakupu programa Relper za godinu dana, uz izradu sajta, su mi olakšali početak rada na tržištu nekretnina. Preporučila sam vas svim mojim kolegama, jer drugi koji koriste druge programe, plaćaju dodatno svakog meseca odredjene programere za održavanje programa i sajta, a ja to kod vas imam sve besplatno.

Program RELPER je vrlo jednostavan za korišćenje te nam je dosta olakšao poslovanje, s obzirom da podatke o oglasu unosimo u jedan program, koji se zatim eksportuju na sve portale na kojima se oglašavamo, a ne na svaki pojedinačno (ručno). Zatim je olakšano slanje mejlom ponude potencijalnim klijentima (opis nekretnine, slike, lokacija na mapi…) u samo par klikova. Dopada mi se brza pretrga oglasa, posebno kada imamo klijenata na telefonskoj liniji, kojem odmah saopštimo sve tražene podatke o stanu.

Prva stvar koju bismo izdvojili kod Relper-a je jednostavnost i brza pretraga podataka.

Tehničkom podrškom smo prezadovoljni, a  program RELPER ćemo uvek rado preporučiti i drugim korisnicima.”

Agencija za nekretnine VILA NEKRETNINE, Novi Sad

www.vilanekretnine.rs

—————-

21. avgust, 2017.

“Vi i Vaš tim predstavljate sve ono što je potrebno u savremenom svetu poslovanja, od efikasnosti, stručnosti, poslovnosti do diskrecije.

Već sam Vas preporučila i sa zadovoljstvom ću to i ubuduće činiti.

Vašim radom i ažurnošću, znanjem i strpljenjem sigurno ćete biti i ostati u samom vrhu.”

Premija Nekretnine doo, Beograd
www.premijanekretnine.com

—————-

10. novembar, 2016.

“Veoma smo zadovoljni saradnjom i komunikacijom sa timom VOLVOX-a, vašom brzinom i efikasnošću, kao i spremnošću da nam uvek izađete u susret.

Program RELPER nam je dosta olakšao poslovanje obzirom da podatke o oglasu unosimo u jedan program koji se zatim eksportuju na sve sajtove na kojima se oglašavamo (a ima ih dosta), a ne na svaki pojedinačno (ručno) što je bio slučaj ranije. Prva stvar koju bih izdvojila je, kao što sam već rekla, olakšan unos podataka i eksportovanje na druge sajtove (zbog čega smo se prvenstveno i odlučili za korišćenje ovog programa), zatim slanje ponude potencijalnim klijentima (opis stana, slike, lokacija na mapi…) u samo par klikova i drugo.

Tehničkom podrškom smo više nego zadovoljni, a RELPER ćemo uvek rado preporučiti i drugim korisnicima.”

Agencija Kvadrat, Beograd
www.kvadratnekretnine.com

—————-

14. oktobar, 2016.

“Koristim program Relper već nekoliko godina unazad. Prednost ovog programa je što je dostupan na svakom mestu i u svakom momentu neometano i komercijalno. U Volvox-u sam prepoznao pravog i pouzdanog partnera. Sve moje zahteve vezane za tehničku podršku i inovacije-unapređenje funkcionalnosti programa pažljivo saslušaju, konsultuju se i ono što dogovorimo bude brzo i sprovedeno.

Koristeći program Relper zadnjih godina unapredio sam i olakšao svoje poslovanje. Mladi tim koristeći sve tokove napredne tehnologije omugućava nam eksport oglasa jednim klikom na sve vodeće portale koji se odnose na promet i zakup nepokretnosti.

Od srca preporučujem kolegama da isprobaju demo verziju Relprera kada će se i uveriti o svim prednostima ovog programa u odnosu na druge.

Hvala Vam na svemu pruženom.”

Agencija Prizma, Paraćin
www.prizma-nekretnine.rs

—————-

12. oktobar, 2016.

“Saradnja i komunikacija sa VOLVOX timom – više nego dobra – FANTASTIČNA.

RELPER – odličan program, olakšavao posao maksimalno.

Jednostavan, brz, jasan, precizan – sve pohvale.

Tehnička podrška na viskom nivou – bez greške – svetski standard.

Svakako da je RELPER za svaku pohvalu i preporuku.”

Agencija ANKH, Beograd
www.ankhnekretnine.com

—————-

9. septembar, 2016.

“Saradnja i komunikacija sa VOLVOX timom je sjajna. Uvek brzo i ekspeditivno odgovore na svaki naš zahtev, a bilo ih je. Relper nam je zaista dostao pomogao u poslovanju, zahvaljujći svojim funkcionalnostima. Kod Relpera bih prvo izdvojila, mogućnost exporta na druge portale kao i lako snalaženje u samom programu. Relper bih svakako i uvek preporučila drugima!”

Biljana AS Nekretnine, Novi Sad
www.biljanaasnekretnine.com

—————-

24. maj, 2013.

“Za uspeh u poslovanju pored profesionalnosti i posvećenosti,  neophodan  je i pouzdan alat- program za rad.

Agencija CODEX od početka svog poslovanja koristi online aplikaciju Volvox©RELPER i ono što  sa sigurnošću možemo reći jeste da su njene prednosti nebrojane. Osnovna je mogućnost brze pretrage prema svim parametrima zahteva klijenata što svakako skraćuje vreme pravljenja ponude što je u  ovom poslu imperativ. Dostupnost programa I njegovo korišćenje u svakom mometu I na svakom mestu neometano je krucijalno. Agent, bilo da je u kancelariji ili na terenu može logovanjem u bazu preko aplikacije odreagovati u odlučujućem mometu u cilju zadovoljavanja klijentovih potreba.

Bogatstvo aplikacije je za svaku pohvalu, sadrži veliki broj parametara koji pružaju mogućnost filtriranja u procesu pretrage i do najsitnijih detalja i sve to uz vrlo jednostavno rukovanje samom aplikacijom za koje nije potrebno predznanje.

Ono što takođe predstavlja veliku prednost i pogodnost ove aplikacije jeste što samo jednim klikom prenosite oglase na ostale portale za nekretnine tj. zamenjujete najmanje desetak minuta posla po jednom oglasu, odnosno još jednu ili dve osobe koje bi konstantno postavljale oglase na druge portale.

Posebno ističemo sigurnost programa. U svakom trenutku ovlašćeno lice ima pregled rada svojih agenata te je tako eliminisan svaki rizik od zloupotrebe.

Ono što je za nas kao korisnike najbitnije je da u firmi Volvox  imamo pouzdane partnere na koje se svakog trenutnka možemo osloniti.

Na osnovu gore navedenog jasno je da je aplikacija Volvox©RELPER sinonim za brzinu i preciznost pretrage, jednostavnost korišćenja, dostupnost u svakom trenutku I na svakom  mestu, ekonomičnost kao i sigurnost baze podataka.

Agencija CODEX
www.codex.co.rs

—————-

14. maj, 2013.

“Biti dobar agent za nekretnine znači pre svega razumeti potrebe klijenta i pružiti mu kompetente informacije i savete koji će dovesti do uspešnog i zadovoljavajućeg sklapanja posla. To klijenti očekuju od AGAR nekretnina kao posrednika u prometu nekretnina, a to i mi očekujemo od svojih poslovnih partnera. U Volvox-u smo prepoznali pouzdanog partnera, a njihovu online aplikaciju Volvox©RELPER koristimo za potrebe poslovanja jer sadrži sve neophodne elemente koji naše poslovanje u svakoj meri dovode do pune optimalnosti.

Volvox©RELPER izvanredna online aplikacija sa mogućnošću oblikovanja i prilagodjavanja potrebama našeg osoblja obezbedjuje nam sigurnost u radu kao i dostupnost podataka i pregled istih shodno zadatim parametrima. Koristeći navedenu online aplikaciju u svakom trenutku imamo objedinjene informacije neophodne za poslovanje, na jednom mestu, koje su lakom pretragom dostupne svim zaposlenima i donose nam neverovatnu brzinu u radu.
Koristeći savremene mogućnosti informacione tehnologije, aplikacija pruža i mogućnost oglašavanja ka više sajtova istovremeno što dovodi od povećanja evidentiranih potencijalnih klijenata kao i njihovu maksimalnu informisanost raspoloživim informacijama. Meni za popunjavanje podataka kao i meni za pretragu i filitriranje podataka su vrlo jednostavni za rukovanje, kao i podložni svakom obliku modifikovanja shodno usavršavanju postojećih i postavljanju budućih zahteva.

Dostupno stručno osoblje koje je zaduženo za tehničku podršku je na raspolaganju istog trenutka kada identifikujemo eventualni problem u radu. Takodje, postavljeni zahtevi  za pravljenjem dodatnih mogućnosti u online aplikaciji shodno našim potrebama su automatski evidentirani i njihovoj realizaciji se pristupa istog trenutka.

Profesionalni tim Volvox-a,  se od samog početka naše poslovne saradnje, pokazao svojim odnosom i brigom o našem poslovanju,  kao i strčunim savetima i profesionalnim radom, da u potpunosti možemo da se oslonimo na njih i njihovu online aplikaciju Volvox©RELPER, tako da će i ubuduće biti naš cenjeni poslovni partner.”

AGAR nekretnine Beograd