Vesti

Nova verzija RELPER-a (v3.0)

Pripremili smo novu verziju RELPER-a sa puno novih opcija, koja će svojim funkcionalnostima moći da zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata.

U saradnji sa profesionalcima iz oblasti nekretnina napravili program koji je specijalizovan za poslovanje agencija u Srbiji.

Sa novom verzijom programa dolazi nekoliko novih modula. Svaki modul je pažljivo analiziran kako bi njegovo korišćenje bilo što jednostavnije. Listu osnovnih funkcionalnosti programa pogledajte na strani Funkcionalnosti.

Agencije koje su koristile prethodnu verziju programa znaju kakve mogućnosti on pruža i, ono što je najbitnije, koliko vremena i novca štedi dok istovremeno ubrzava i unapređuje poslovanje. Za izradu RELPER-a korišćene su najsavremenije web tehnologije koje omogućavaju da se program razvija i prilagođava trendovima. U to su se već mogli uveriti naši dosadašnji korisnici.

Ako želite da u svakom trenutku imate pod kontrolom tekuće poslove, aktivnosti agenata, brzu komunikaciju, jednostavnu sinhronizaciju… predlažemo da isprobate novu verziju RELPER-a (DEMO).

Posted in: Company News

Leave a Comment (0) ↓