Vesti

Počeo sa radom RELPER Forum!

Dragi korisnici,

Kao što znate, naš tim konstantno radi na unapređenju kvaliteta i funkcionalnosti aplikacije. Cilj nam je da Vam Relper bude što efikasniji i omogući da brže i uspešnije poslujete.

Kako bismo svoju energiju fokusirali na stvari koje su Vam najbitnije, stavili smo Vam na raspolaganje rubriku Pomoć koja bi trebalo da olakša našu komunikaciju. Svesni smo da je svaki od korisnika programa u jednom trenutku naišao na problem: možda niste znali kako se koristi neki od modula programa, možda je programu nedostajala funkcionalnost koja Vam je u tom trenutku bila potrebna, ili ste jednostavno naišli na grešku (na žalost niko nije savršen, pa ni Relper).

Takođe smo svesni da u datom trenutku verovatno nemate vremena ili refleks da nam objasnite o čemu se radi i da u većini ovakvih slučajeva naš tim nije ni svestan problema na koji ste naišli. Od sada ćete u okviru rubrike Pomoć, koja je zapravo forum preko koga možemo komunicirati, moći vrlo lako da podelite sve Vaše probleme i ideje vezane za Relper, ali i pronađete odgovore na često postavljena pitanja.

Sa velikim zadovoljstvom ćemo uzeti u obzir sve Vaše primedbe i sugestije kako bismo Relper načinili još boljom aplikacijom za Vaše poslovanje!

Vaš Relper Tim

Posted in: Company News

Leave a Comment (0) ↓