5 maja, 2021 admin Nema komentara

Najmodernija verzija RELPER-a do sada i šta nam ona donosi?

Novo korisničko iskustvo

Sa velikim uzbuđenjem želimo da Vam najavimo novu verziju programa za nekretnine RELPER na kome je naš tim jako vredno radio u poslednjem periodu. Primenili smo savremene tehnologije kako bismo Vam kreirali sasvim novo radno okruženje, još preglednije, prijatnije i jednostavnije od dosadašnjeg. Sem što će Vaš svakodnevni rad u programu biti lakši, naš tim će biti u mogućnosti da u narednom periodu radi na novim funkcionalnostima programa koje ranije nisu bile izvodljive. Tako će već dolazeća verzija, sem samog vizuelnog efekta doneti i poboljašano korisničko iskustvo na mobilnom telefonu kao i sjajne statističke analize. Pošto slika govori više od hiljadu reči u nastavku možete videti novi dizajn programa i steći utisak koliko će od sada biti lakše provoditi sate pored računara ili laptopa dok koristite naš program.

Mobile friendly

Kao što smo obećali i ovaj vaš predlog smo sproveli u delo i omogućili bolje iskustvo naših korisnika na mobilnom telefonu. Do sada ste takođe, mogli da pristupate našem programu putem telefona, ali novi dizajn donosi totalno drugu dimenziju korišćenja na mobilnom telefonu. Ukratko – obećavamo da ćete doživeti nezaboravno korisničko iskustvo 🙂

Pored vizuelnih promena i promena vezanih za mobilne uređaje, nova verzija RELPER-a donosi i kontrolnu tablu sa sumiranim informacijama iz Vaše baze o kojima će uskoro biti više reči.  Nastavljamo da slušamo vaše sjajne predloge i unapređujemo RELPER, s toga vas ohrabrujemo da šaljete vaše ideje na marketing@volvox.rs ili putem naše kontakt forme.